Hirsihuvilat kotimaisena laatutyönä

Moderni tai perinteinen hirsihuvila piirustusten mukaan. Hirsihuvila voi olla joko moderni tai perinteinen, tai molempia sopivasti yhdistettyinä. Kaikki hirsihuvilat tehdään joka tapauksessa asiakkaan toiveiden mukaan. Rakennuksen valmiusasteen voit valita ihan pelkästä runkotoimituksesta vaikkapa avaimet käteen -toimitukseen. Autamme siis tarpeen mukaan pystytyksen kanssa.

Lue artikkeli

Käymälä ulos – mökille tai maalle

Piispanristin Sahan käymälät on helppo asentaa itse mutta pystytys onnistuu myös kauttamme. Käymälöitä löytyy valikoimastamme monipuolisesti jokaisen tarpeeseen. Ja suurta tarvetta ne palvelevatkin. Meiltä löydät tuplakäymälät sekä varastolla varustetun käymälärakennuksen. Mikä parasta, edullinen ulkokäymälä on kotimaista laatutyötä ja sen voi tarvittaessa suunnitella juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Valmis käymäläpaketti voidaan siis tarpeesi mukaan.

Lue artikkeli

Edullinen hirsimökki – avaimet käteen paketti tarpeesi mukaan

Piispanristin Sahan hirsimökit saat tarvittaessa myös avaimet käteen -palveluna edullisesti. Hirsimökit ovat kuitenkin sen verran helppo pystyttää, että se onnistuu asiakkaalta useimmiten itse. Avaimet käteen hirsimökki tai itse pystytettävä hirsimökkipaketti, molemmat siis onnistuvat meidän kauttamme.

Lue artikkeli

Pihasaunat edulliseen hintaan – tarpeesi mukaan

Saunamökki on suomalainen perinne – Piispanristin Saha taas on perinteinen suomalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaat pihasaunat edullisesti netistä. Suomalaisille pihan uljas saunarakennus on pyhä paikka, jonne mennään rentoutumaan raskaan päivän päätteeksi. Saunassa nautitaan myös lämmön rentouttavasta vaikutuksesta tai vietetään aikaa kavereiden tai perheen kanssa…

Lue artikkeli

Hirsisaunat laadukkaasti kotimaisena käsityönä

Suomalainen hirsisauna on laadukas ja käytännöllinen. Etenkin kun tilaat sen Piispanristin Sahalta, kotimaiselta perinteikkäältä perheyritykseltä. Suomesta ei todennäköisesti perinteisempää paikkaa löydy kuin pihan oma saunamökki. Meille suomalaisille etenkin hirsisaunat ovat pyhiä paikkoja, jotka saavat meidät rentoutumaan työ- tai lomapäivän päätteeksi.

Lue artikkeli