Piispanristin Saha on mukana vuoden 2022 Huvila ja Huussi kaudella. Saimme kunnian osallistua Nelosen suositun TV-sarjan kuvauksiin rakentajan ja remontoijan roolissa. Rakensimme Samu Haberin mökin pihalle tyylikkään Helppå-tuoteperheen huussin.

Pääset ihastelemaan kyseistä huussia 13. kauden ensimmäisessä jaksossa, jakson nimi on ”Rokkistaran päheä piha”.

Helppå-huussi on nyt TV:stä tuttu!

Jaksossa Samulle luodaan kotimainen design ratkaisu ulkokäymälöintiä varten – Helppå on nimittäin käytännöllinen ja tyylikäs kotimainen ulkohuussi. Kelpaa suomalaisen artistitaivaan tähdelle ja on totta kai helposti tilattavissa kenen tahansa mökkipihalle.

Meillä oli jaksoa tehdessä erittäin hauskaa, oli mielenkiintoista nähdä miten kyseistä TV-sarjaa tehdään. Ja olemme tietenkin äärimmäisen ylpeitä ja otettuja siitä, että saimme olla mukana toteuttamassa sitä. Samaan hengenvetoon on vielä pakko todeta, että Samulla ja suunnitteluporukalla on hyvä maku. Helppå sopii täydellisesti tähänkin pihaan.

Haberilla on nyt Helppå-huussi – tutustu koko Helppå-tuoteperheen mallistoon täältä.

Helppå-huussin kasaus onnistuu asentajilta nopeasti

Iloinen asiakas pääsee tutustumaan uuteen ulkohuussiin

Helppå on nimensä mukaisesti helppo asentaa

Piispanristin Sahan piharakennukset muodostuvat elementeistä, jotka on helppo asentaa vaikka itse. Haberin huussi asennettiin ammattilaisten toimesta, mutta elementtisuunniteltu rakennus on toki myös kätevä asentaa itse.

Samu Haberin Helppå-huussi mökkipihalla

Haberin huussi rakennettiin kotimaisesta puusta

Käytämme suomalaista puuta tuotteissamme. Ekologisuus on meille todella tärkeää ja pyrimme koko ajan kehittämään tuotantoamme raaka-aineiltaan mahdollisimman kestäväksi luonnon suhteen. Puu on jo itsessään tuotteena erittäin ekologinen, mutta pyrimme kiinnittämään entistäkin tarkemmin huomiota myös muiden käytössämme olevien raaka-aineiden hiilijalanjälkeen.

Tutustu Piispanristin Sahan tuotevalikoimaan tarkemmin.

Tässä vielä videokuvaa Helppå-huussista valmiiksi pystytettynä: