Huussit

Jokaiseen pihapiiriin sopivat ulkohuussit ja puuceet kompostointijärjestelmineen ja muine lisäosineen.

Perinteiset puuceet ja uljaat ulkohuussit Kaarinasta koko Suomeen

Piispanristin Saha valmistaa ulkokäymälät ja -huussit Kaarinan Piispanristillä. Kaarinan ja Turun lisäksi toimialueeseemme niin Helsinki, Tampere kuin muukin Suomi – olipa kesämökkisi tai kotisi saaristossa tai Saimaan rannalla, toimitamme puuceet perille valitsemassasi laajuudessa.

Ulkohuussi vai piharakennus?

Piispanristin Saha sijaitsee Kaarinassa lähellä Turkua. Älä anna yrityksen nimen hämätä, sillä yritys tekee muutakin kuin sahaustoimintaa. Päätuotteet ovat kevythirsimökit 34 ja 45 millimetrin hirrestä. Puucee eli huussi on yksi tuoteryhmistämme mutta tarjoamme myös muut piharakennukset ja puuelementit tarpeen mukaan.

Kaikki taloelementit ja hirsirakennukset valmistuvat pihallesi sinun toiveesi mukaan. Paketti voi olla pelkkä runkotoimitus tai avaimet käteen -palvelu pihallesi. Piispanristin Saha onkin täyden palvelun saha ja puurakentaja. Olemme projektissa mukana alusta loppuun, oli tuote sitten ulkohuussi tai piharakennus.

Puucee valmiista mallistosta tai mittatilauksena – pyydä tarjous

Hallimestarinkadun toimipisteestä saat monipuolisesti erilaiset huussit niin valmiista mallista, kuin myös mittatilaustyönä. Teemme myös muut tilaustyöt, kuten erikoislistojen ja -paneelien höyläykset tai portit, aidat ja lasten pihapiirin tuotteet. Puucee tai huussi ei siis ole ainoa tuote pihallesi, jonka voimme tarjota. Kysy rohkeasti huussi- tai puuceetarjous sekä tutustu myös muihin tuotteisiimme!