Grillikatokset

Haluatko järjestää naapurustosi tyylikkäimmät kesäjuhlat? Hanki pihallesi komea grillikatos tai valloittava grillimaja Piispanristin Sahalta!

Grillikatos tai kesäkeittiö Kaarinasta ympäri Suomen

Piispanristin Sahan toimipaikkana on Kaarina, josta käsin yritys toimittaa grillikatoksia, grillimajoja sekä muita tuotteitaan niin Turun, Helsingin ja Tampereen kuin koko Suomen alueelle.

Asiakaslähtöinen palvelu on meille kunnia-asia, mikä näkyy niin tuotteissamme kuin palveluissamme. Jokainen kesäkeittiö, grillikatos ja muu tuotteemme on suunniteltu huolella onnistuneen käyttökokemuksen takaamiseksi ja valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista. Lisäksi grillikatoksemme ja -majamme on helppo rakentaa niin kotipihalle kuin kesämökille – toimituspakettiin sisältyvät kaikki tarvittavat osat ja halutessasi kuljetamme paketin suoraan kohteeseen.

Löydät kattavasti myös muut piharakennukset edulliseen hintaan mallistostamme. Tutustu mallistoomme ja valitse sieltä mieleisesi rakennus pihaasi koristamaan. Tarvittaessa toimitamme myös taloelementit puusta valmistettuina. Jokainen rakennuksemme, myös grillikatokset ovat kotimaista valmistus- ja suunnittelutyötä.