Piispanristin Saha on vuonna 1936 perustettu kaarinalainen perheyritys, joka tarjoaa kattavasta mallistostaan kevythirsirakennukset, kuten hirsihuvilat ja pihavarastot sekä taloelementit ja -paketit. Kaikki tuotteet ovat kotimaista laatutyötä Hallimestarinkadun toimipisteessä valmistettuna.

Piispanristin Sahan toimitilat löytyvät Kaarinasta, Turun seudulta. Älä anna nimen hämätä, Piispanristin Saha ei ole ainoastaan sahaustoimintaan keskittyvä perheyritys, vaikka meiltä saa myös höyläystyöt ja erikoismittatilaustyöt puusta.

Päätuotteita ovat kevythirsimökit ja taloelementit. Hirsihuvilat ja -mökit tehdään 34 ja 45 millimetrin hirrestä. Voit valita hirsihuvilan tai elementin joko valmiista mallistosta tai sitten voit pyytää suunnittelupalveluamme tekemään suunnitelman juuri sinun tarpeesi mukaan.

Moderni tai perinteinen hirsihuvila piirustusten mukaan

Hirsihuvila voi olla joko moderni tai perinteinen, tai molempia sopivasti yhdistettyinä. Kaikki hirsihuvilat tehdään joka tapauksessa asiakkaan toiveiden mukaan. Rakennuksen valmiusasteen voit valita ihan pelkästä runkotoimituksesta vaikkapa avaimet käteen -toimitukseen. Autamme siis tarpeen mukaan pystytyksen kanssa.

Edulliset kotimaiset piharakennukset Piispanristin Sahalta

Täyden palvelun talo

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Siksi olemme mukana alusta loppuun saakka, olipa projekti sitten pieni tai suuri. Toimimme ideasi tukena ihan suunnittelun alkumetreiltä toteutuksen loppuun asti. Runkojen toimitukset saat aina nopeasti ja edullisesti sopimuksen mukaan perille. Asiakaspalvelu on joustavaa asiakkaan tarpeen mukaan. Mikä parasta, kotimaiset hirsihuvilat ja -rakennukset saa meiltä edullisesti sekä laadukkaasti toteutettuina.

Piharakennus suoraan mallistosta tai mittatilaustyönä

Teemme monipuolisesti erilaiset piharakennukset niin valmiina malleina kuin myös mittatilaustöinä. Höyläyspalvelumme tekee tarvittaessa tilaustyönä erikoislistat ja -paneelit sekä erilaiset tilaustyöt. Valikoimasta löydät aidat, portit ja lasten tuotteet pihapiiriin. Taloelementit ja hirsihuvilat eivät suinkaan ole siis ainoat tuotteemme tai palvelutarjontamme.

Pyydä tarjous jo tänään!

Mikäli tarjoamasta ei löydy suoraan etsimääsi, ota yhteyttä ja kysy hinta hirsirakennukselle tarpeesi mukaan. Vastaamme tiedusteluihin nopeasti ja pyrimme räätälöimään tarjouksen juuri sinulle sopivaksi. Kerro siis rohkeasti tarpeestasi, niin annamme sitä parhaiten vastaavan ehdotuksen.

Mikäli löydät juuri sopivan piharakennuksen suoraan mallistosta, tee tilaus vaikka heti. Nopea toimitus ja edullinen hinta takaavat sen, että voit olla tyytyväinen valintaasti. Hirsihuvilat ja taloelementit vaativat varmasti erikoissuunnittelua mutta sitä varten olemme apunasi. Autamme sinua löytämään juuri oikeat ratkaisut pihapiiriisi.