Ulkokäymälä edulliseen hintaan

Piispanristin Sahan kotimainen käymälä on laadukas ja käytännöllinen. Tutustu kattavaan valikoimaamme:

Puuceet edullisesti

Olemme suomalainen perheyritys Kaarinassa, Turun seudulla. Valmistamme erilaiset piharakennukset monipuolisesti hirrestä ja puusta, oli tarpeena sitten ulkokäymälä tai esimerkiksi vierasrakennus tontillesi. Teemme myös taloelementtejä kattavasti tarpeesi mukaan, pyydä rohkeasti tarjous vaikka heti. Saat piharakennukset ja käymälät meiltä edulliseen hintaan, kotimaisena laatutyönä totta kai.

Käymälät tarpeen mukaan – kirjaimellisesti

Piispanristin Sahan käymälät on helppo asentaa itse mutta pystytys onnistuu myös kauttamme. Käymälöitä löytyy valikoimastamme monipuolisesti jokaisen tarpeeseen. Ja suurta tarvetta ne palvelevatkin. Meiltä löydät tuplakäymälät sekä varastolla varustetun käymälärakennuksen. Mikä parasta, edullinen ulkokäymälä on kotimaista laatutyötä ja sen voi tarvittaessa suunnitella juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Valmis käymäläpaketti voidaan siis tarpeesi mukaan.

Samu Haberin Helppå-huussi mökkipihalla

Tilaa ulkokäymälä – pyydä tarjous heti

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ulkokäymälälle. Laadukas ja edullinen ulkokäymälä löytyy sinulle varmasti hyvään hintaan. Vastaamme hintapyyntöihin aina mahdollisimman nopeasti, joten ota yhtettä.

Piispanristin Saha on vuonna 1936 perustettu kaarinalainen perheyritys, joka tarjoaa kattavasta mallistostaan kevythirsirakennukset, kuten hirsihuvilat ja pihavarastot sekä taloelementit ja -paketit. Kaikki tuotteet ovat kotimaista laatutyötä Hallimestarinkadun toimipisteessä valmistettuna.

Piispanristin Sahan toimitilat löytyvät Kaarinasta, Turun seudulta. Älä anna nimen hämätä, Piispanristin Saha ei ole ainoastaan sahaustoimintaan keskittyvä perheyritys, vaikka meiltä saa myös höyläystyöt ja erikoismittatilaustyöt puusta.

Päätuotteita ovat kevythirsimökit ja taloelementit. Hirsihuvilat ja -mökit tehdään 34 ja 45 millimetrin hirrestä. Voit valita hirsihuvilan tai elementin joko valmiista mallistosta tai sitten voit pyytää suunnittelupalveluamme tekemään suunnitelman juuri sinun tarpeesi mukaan.