Kotimainen hirsimökki on laadukas ja käytännöllinen. Varsinkin jos tilaat sen kotimaiselta ja perinteikkäältä Piispanristin Sahalta. Olemme suomalainen perheyritys Kaarinassa. Valmistamme kaikenlaiset piharakennukset hirrestä ja puusta, oli tarpeena sitten saunamökki tai vaikkapa vierasmaja. Myös taloelementit onnistuvat kauttamme, pyydä rohkeasti tarjous tarpeesi mukaan. Saat hirsimökit sopivaan pakettitarjoushintaan, kotimaisena laatutyönä valmistettuina.

Hirsimökki myös avaimet käteen -periaatteella

Piispanristin Sahan hirsimökit saat tarvittaessa myös avaimet käteen -palveluna edullisesti. Hirsimökit ovat kuitenkin sen verran helppo pystyttää, että se onnistuu asiakkaalta useimmiten itse. Avaimet käteen hirsimökki tai itse pystytettävä hirsimökkipaketti, molemmat siis onnistuvat meidän kauttamme. Mikä parasta, edullinen hirsimökki on kotimaista laatutyötä ja tarvittaessa voimme yhdessä suunnitella hirsimökki sellaiseksi kuin haluat. Valmis paketti voidaan muokata juuri sinun tarpeesi mukaan.

Edulliset kotimaiset hirsimökit Piispanristin Sahalta

Tilaa hirsimökki – pyydä oma pakettitarjous heti

Ota yhteyttä ja pyydä pakettitarjous tarpeesi mukaan. Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan mökkipaketin edulliseen hintaan. Vastaamme hintatiedusteluihin aina mahdollisimman nopeasti.

Hirsimökin rakentaminen on aina ollut Piispanristin Sahan perinteissä vahvasti mukana. Meiltä löytyy pitkä kokemus hirsi- ja puutalorakentamisesta. Meiltä saat hirsimökkien lisäksi myös muut piharakennukset ja taloelementit. Toimitamme hirsimökit ja piharakennukset nopeasti ja edullisesti asiakkaidemme tarpeiden mukaan ympäri Suomen.

Saat hirsimökit joko valmiina pakettiratkaisuna, niin että pystyttäminen onnistuu helposti itse, tai sitten avaimet käteen -palveluna. Voit itse päättää, millaisen palvelumallin haluat ja minkälaisen mökkipaketin sinulle toimitamme. Nopea toimitus ja joustava palvelu mahdollistavat sen, että saat mökin pian pihallesi.