Vierasmajat

Ratkaise kesämökin tai kotipihan majoitus- ja tilahaasteet Piispanristin Sahan vierasmajojen avulla.

Valloittavat vierasmajat ja pirteät piharakennukset kaikenlaisiin tarpeisiin

Kun kesämökistä tai kodista loppuu tila, erilaiset vierasmajat ja piharakennukset tarjoavat helpon ja pitkäikäisen ratkaisun. Runsaasta mallivalikoimastamme löytyy niin perinteisiä kuin moderneja vierasmajoja. Lisäksi voit aina tilata meiltä täysin omiin tarpeisiisi suunnitellun piharakennuksen.

Vierasmajan käyttö ei aina edellytä vieraiden kutsumista – se tarjoaa mukavaa lisätilaa ja vaihtelua omallekin väelle! Kun perheen aamuvirkut ja yökukkujat majoittuvat eri vierasmajoissa, loma sujuu leppoisasti omassa rytmissä.

Pyydä tarjous vierasrakennuksesta

Olipa tarpeenasi vierasmaja, pihamökki tai muu piharakennus, käänny Piispanristin Sahan ammattilaisten puoleen! Toimimme Kaarinasta käsin niin Turun, Tampereen, Helsingin kuin koko Suomen alueella. Saat tarvittaessa kaikki piharakennukset avaimet käteen -periaatteella mutta jokainen tuotteemme on myös helppo kasata itse. Sunnittelupalvelumme auttaa tarvittaessa räätälöidyn piharakennuspaketin suunnittelussa. Voit siis pyytää joko valmiin paketin tai tarpeesi mukaan muokatun vierasmajan meiltä. Hinta ei päätä huimaa ja nopea toimitus onnistuu jokaiselle tuotteellemme.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu kotimainen vierasmaja on parhaimmillaan pihapiirin ylpeydenaihe. Sen voit sijoittaa mökille tai kotisi tontille ja käytännöllisimmillään se toimii erilaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät vierasmajat voivat toimia kesäkeittiöinä tai erilaisina ulkorakennuksina. Mahdollisuuksia on monia!

Ota siis yhteyttä jo tänään ja tilaa meiltä unelmiesi vierasrakennus.