Saunamökki – suomalainen perinne

Suomessa ei perinteisempää asiaa löydy kuin sauna – kesäpaikassa se on saunamökki. Suomalaisille saunamökit ovat pyhiä paikkoja, jonne mennään rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi. Saunaan mennään myös nauttimaan lämmön rentouttavasta vaikutuksesta tai viettämään aikaa rakkaiden ja ystävien kanssa.

Vain sinä tiedät mitä haluat saunaltasi

Arvostamme tyytyväistä asiakasta – jokainen saunamme on asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu ja viimeistelty kokonaisuus. Teemme kaikki saunamökit vankalla perinteellä, suomalaisesta laadukkaasta puusta.

Puuttuuko mökki tai talo jonka pihaan sauna pitäisi pystyttää?

Olemme apunasi myös mikäli olet rakentamassa taloa tai mökkiä. Lue taloelementtiratkaisuistamme lisää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous unelmiesi saunasta

Saunat

Valitse pihasaunaksi mökki, saunakoppi tai vaikkapa mobiilisauna!

Saunamökki on perinteinen pihasauna, josta voi löytyä saunan lisäksi esimerkiksi terassi, pukuhuone, oleskelutila tai vaikkapa pihavarasto. Piispanristin Sahan saunamökkimalleista on helppo valita päärakennukseen tai pihapiiriin sopiva pihasauna – valinnanvaraa riittää savusaunasta Sofia saunarakennukseen.

Pihasaunan ja saunamökin voi hankkia pikkupihallekin: Pulpettisauna, Saunakoppi ja Ruska Sauna tarjoavat saunaelämyksen kompaktissa koossa. Pihasaunan ei myöskään tarvitse olla pysyvä rakennus – mainio Mobiilisauna kulkee kätevästi mukanasi kotipihalta kesämökille!

Piispanristin Saha toimittaa pihasaunat ja saunamökit Kaarinasta niin Turkuun, Helsinkiin, Tampereelle kuin ympäri Suomen – tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Pyydä tarjous pihasaunasta!