Suomalainen hirsisauna on laadukas ja käytännöllinen. Etenkin kun tilaat sen Piispanristin Sahalta, kotimaiselta perinteikkäältä perheyritykseltä. Suomesta ei todennäköisesti perinteisempää paikkaa löydy kuin pihan oma saunamökki. Meille suomalaisille etenkin hirsisaunat ovat pyhiä paikkoja, jotka saavat meidät rentoutumaan työ- tai lomapäivän päätteeksi. Sauna on sellainen pyhättö, jonne menemme myös nauttimaan rentouttavasta lämmön vaikutuksesta sekä viettämään laatuaikaa perheen tai ystävien parissa.

Hirsisaunat edulliseen hintaan

Piispanristin Sahan hirsisaunat sopivat sekä omakotitalojen pihoille, että kesämökkien tonteille. Valikoimiin kuuluu saunarakennuksia kattavasti eri tarpeiden mukaan. Hirsisaunapaketti toimitetaan nopeasti ja tarvittaessa saat sen avaimet käteen -periaatteella. Voimme myös yhdessä suunnitella saunasta sellaisen kuin haluat. Hirsisaunat ovat helppo pystyttää itse mutta autamme myös tarvittaessa.

Edulliset kotimaiset saunat Piispanristin Sahalta

Perinteinen vai moderni hirsisauna?

Sinä tiedät parhaiten minkälaisen hirsisaunan haluat. Onko se sitten perinteinen hirsisauna vai moderni kotimainen tuote. Tarjoamastamme löydät erilaiset saunamallit tarpeesi mukaan. Arvostamme tyytyväisiä asiakkaita, joten joka sauna on asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan viimeistelty kokonaisuus. Teemme kaikki hirsisaunat vankkoja perinteitä ja nykyaikaista osaamista kunnioittaen, kotimaisesta laadukkaasta puusta.

Pyydä tarjous vaikka heti

Ota yhteyttä ja kysy tarjous unelmiesi hirsisaunasta. Autamme myös tarpeen mukaan asiakkaitamme talon tai kesämökin rakentamisessa. Hirsisaunoja ja muita piharakennuksia toimitamme nopeasti ja edullisesti asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomen. Saat saunapaketit joko niin valmiina pakettiratkaisuna, että sen pystyttäminen onnistuu helposti itse, tai sitten voimme tarjota saunamökkien myynnin avaimet käteen -palveluna. Saat itse päättää, minkälaisen palvelumallin valitset.