Valitse piharakennus, jossa panostetaan suunnitteluun

Piispanristin Sahalla piharakennusten rakentaminen pitää sisällään pitkät perinteet. Vankan kokemuksen avulla asiakkaiden toiveiden mukainen suunnittelu ja toimitus takaavat tarpeitasi vastaavat piharakennukset.

Mitä sinä haluat?

Kattavasta piharakennusvalikoimastamme löydät varastot, huussit, saunat, vierasmajat, roskiskatokset ja monet muut mökkien ja pihapiirin tutut rakennukset. Tutustu ja tilaa omasi.

Vierasmajat
Vierasmaja Ulappa

Kun kesämökistä tai kodista loppuu tila, erilaiset vierasmajat ja piharakennukset tarjoavat helpon ja pitkäikäisen ratkaisun.

Grillikatokset
Grillikatos Valo

Grillaa säässä kuin säässä helposti rakennettavien ja monipuolisten, kotipihalle ja mökille soveltuvien grillikatostemme avulla.

Leikkimökit
Leikkimökki Elementti L

Leikkimökkimme tarjoavat mainiot puitteet kaikenlaisiin leikkeihin. Tervetuloa teekutsuille, kauppaleikkeihin tai suojaan sateelta!

Huussit
Huussi Ilona

Mallistomme sisältää runsaasti ulkohuusseja ja -käymälöitä kompostoreineen ja muine lisäosineen mökkikäyttöön.

Saunat
Sauna Sampo

Piispanristin Sahan saunamalleista löydät päärakennukseen tai pihapiiriin sopivan pihasaunan terassilla, pukuhuoneella tai oleskelutiloilla.

Pihavarastot
Helppå Varasto 3x3

Pihavarastomme sisältävät runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin varastointitarpeisiin elementti- ja kevythirsivaihtoehtoina.

Polttopuuvarastot
Polttopuuvarasto Partio

Laadukkaat ja kestävät polttopuuvarastomme tarjoavat ympärivuotista suojaa kun sitä tarvitset.

Roskakatokset
Roskakatos Tupla

Helppo ja nopea tapa jäteastioiden suojaamiseen. Näppärät roskakatokset istuvat siististi pihapiiriin ja ovat kokonsa ansiosta siirrettävissä.

Helppå-mallisto

Helppå-malliston valmiiksi sahatuista ja höylätyistä elementeistä kokoat kaikki piharakennuksesti vaivattomasti.

Ovet
Pariovi puolilasilla

Piispanristin Sahalla valmistetut ovilevymme ovat siististi paneloitua ja kestävää liimapuuta.

Ikkunat
Pari-ikkuna

Pihapiirin rakennuksiin ja kylmätiloihin tarkoitetut puuikkunamme istuvat monenlaisiin rakennuksiin.

Muut tuotteet
Massivipöytäryhmä

Katso ja tilaa piharakennukseesi soveltuvat lisätarvikkeet kompostoreista hiekkalaatikoihin ja terassikalusteista kattohuopiin täältä.

Kaikki tuotteemme

Mielessä jotain erikoisempaa?

Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja olemme täällä Teitä varten. Olemme mukana projektissasi alusta loppuun, olipa kyseessä sitten grillikatos, pihasauna tai omakotitalo. Mitä ikinä kaipaatkin, meiltä saat sen.

Suunnittelupalvelu apunasi

Onko mielessä leikkimökki, vierasmaja, hirsimökki, ulkohuussi tai jotain muuta? Etkö löytänyt valmismalleistamme sinun mieleistäsi? Suunnittelupalvelumme ammattilaiset ovat yhteydenoton päässä, kun saat sen idean. Piharakennukset toteutetaan räätälöidysti toiveesi mukaan.
Perustoimitussisältö:

  • kaikki puuosat
  • ulko- ja sisäovet varustettuna saranoin ja lukkorungolla
  • ikkunat heloitettuna ja lasitettuna

Pienemmissä malleissa perustoimitukseen ei kuulu eristeitä. Ammattitaitoiset myyjämme kertovat eri mahdollisuuksista käyttötarkoituksen mukaan.

Perinteinen hirsirakentaminen sekä paljon muuta

Piispanristin Sahan toimitila on Kaarinassa, Turun naapurissa. Vaikka yrityksen nimi viittaa vahvasti sahatoimintaan, on yritys myös paljon muuta. Päätuotteitamme ovat kevythirsimökit, jotka valmistetaan 34 ja 45 millin hirrestä. Hirsirakentaminen onkin jo pitkään ollut osa ydintoimintaamme – puuelementit mukaan lukien. Kevythirsirakentamisen lisäksi valmistamme laadukkaita taloelementtejä.

Taloelementit ja hirsirakennukset valmistuvat asiakkaiden toiveen mukaan. Paketin voit valita pelkästä runkotoimituksesta aina avaimet käteen -toimitukseen. Piispanristin Saha on täyden palvelun talo ja aina asiakkaitaan varten. Olemme projekteissa mukana aina alusta loppuun, olipa kyse sitten pienestä tai suuresta rakennusprojektista.

Piharakennukset valmiista mallistosta tai mittatilauksena

Hallimestarinkadun toimipiste Kaarinassa toimii tuotantopaikkana. Siellä valmistuvat monipuolisesti erilaiset piharakennukset niin valmiina malleina, kuin myös mittatilaustyönä. Höyläämme myös tilaustyönä erikoislistat tai -paneelit. Teemme myös erilaiset tilaustyöt, kuten aidat, portit ja lasten pihapiirin tuotteet. Hirsirakentaminen ei siis ainoastaan ole leipälajimme vaan kaikenlaiset piharakennukset ja pihatuotteet syntyvät puusta tarpeesi mukaan.

Piispanristin Saha – perinteinen ja moderni hirsirakentaminen sekä puutyöosaaminen monen vuoden kokemuksella!