Leikkimökki on jokaiselle lapselle se mieluinen leikkipaikka

Muistatko kuinka lapsena leikit ja nautit vapauden tunteesta omassa maailmassasi, omassa leikkimökissäsi?

Monella aikuisella on vieläkin muistissa ne iloiset leikit, ja lapsuuden parhaat hetket jotka on vietetty leikkimökissä.
Haluatko tarjota samankaltaiset muistot myös omille lapsillesi, muistot joita he voivat vaalia lopun elämäänsä?

Valikoimistamme löytyvät aivan perinteiset leikkimökit sekä myös erikoisemmat ratkaisut. Mikäli valmismalleistamme ei löydy sitä unelmien leikkimökkiä, vaikka sitä samanlaista jossa sinä lapsena olet leikkinyt, on suunnittelupalvelumme apunasi ja toteuttamassa leikkimökkiä kanssasi.

Leikkimökit voimme suunnitella niin, että lasten kasvaessa isoksi voidaan leikkimökkiä käyttää myös vierasmajana tai pihavarastona.

Leikkimökki on lasten oma huvimaja

Tervetuloa teekutsuille, kotileikkiin tai vaikkapa kauppareissulle – leikkimökki tarjoaa mitä mainioimmat puitteet kaikenlaisiin leikkeihin! Lisäksi se toimii erinomaisena suojana sateen keskeyttäessä pihaleikit.

Leikkimökki on lapsen oma tila, jonka lapsi saa sisustaa juuri oman makunsa mukaan. Tukevarakenteinen ja kestävä mökki voidaan maalata niin sisältä kuin ulkoa. Ota pikkutaiteilijat maalausavuksi koristelemaan leikkimökki uniikiksi taideteokseksi!

Piispanristin Sahan leikkimökit valmistetaan Turun naapurissa Kaarinassa. Toimialueenamme ovat Turku, Helsinki, Tampere sekä koko Suomi. Laajan valmismökkivalikoimamme sekä ammattitaitoisen suunnittelupalvelumme ansiosta lapsesi saa leikkipaikakseen varmasti mieluisan leikkimökin!