Piispanristin Saha on vuonna 1936 perustettu perheyritys

Kevythirsimökit, taloelementit ja piharakennukset kotimaisena laatutyönä

Hallituksen puheenjohtajana on yrityksen perustajan, Toivo Sjöholmin poika Risto Sjöholm ja toimitusjohtajana hänen poikansa Karl Sjöholm. Piispanristin Sahan toimitilat sijaitsevat Kaarinassa, Turun naapurikaupungissa.

Nimestään huolimatta Piispanristin Sahalla ei ole pelkästään sahaustoimintaa, vaan päätuotteena ovat kevythirsimökit ja piharakennukset, joita valmistetaan 34 ja 45 mm:n hirrestä. Kevythirsimökkien lisäksi valmistamme taloelementtejä. Elementit ja hirsirakennukset valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Valmiusasteen voi valita pelkästä runkotoimituksesta avaimet käteen toimitukseen.

Olemme täyden palvelun talo, ja olemassa asiakkaitamme varten. Projekteissanne, niin pienissä kuin suurissakin, olemme mukana aina alusta loppuun. Olemme ideasi tukena aina suunnittelusta ammattitaitoiseen toteutukseen.

Piharakennukset mallistosta ja mittatilaustyönä

Hallimestarinkadun toimipisteessä valmistetaan myös monipuolisesti erilaisia piharakennuksia sekä valmiina malleina että mittatilaustyönä. Lisäksi höyläämme tilaustyönä erikoislistoja ja -paneeleja sekä erilaisia tilaustöitä, kuten aitoja, portteja, lasten pihapiirin tuotteita sekä muita piharakennuksia ja pihatuotteita.

Olipa tarpeenasi siis minkälainen piharakennus vain, iso tai pieni, klassinen tai nykyaikainen sauna tai pihavarasto, meiltä saat sen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin piristetään sinunkin pihapiiriäsi.