Tara pihavarasto kotiisi, mökille tai mihin tahansa

Aina löytyy tavaraa jota ei juuri nyt tarvitse mutta haluat silti sen varastoida. Tähän tarkoitukseen pihavarasto on omiaan, sillä kaikelle tavaralle ei kodissasi koskaan ole riittävästi varastointitilaa. Meillä on laaja valmis mallisto eri ulkovarastoista, ja mikäli valikoimassamme ei ole juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ulkovarastoa on suunnittelupalvelumme apunasi. Kaikki valikoimamme pihavarastot ovat täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaisiksi.

Perheessä lapsia?

Lue lisää leikkimökeistämme jotka voitte hyödyntää myös sitten kun lapset ovat kasvaneet leikkimökki-iän yli.

Pihavarastot tarpeesi mukaan

Valikoimassamme on varastoja joka lähtöön, koska jokaisen asiakkaamme varastointitarpeet ovat erilaiset. Haluatpa sitten ulkovaraston puutarhatarvikkeitasi, ruohonleikkuriasi, moottoripyörääsi tai vaikka ulkokalusteitasi varten, pihavarastoissamme on sopiva malli tavallisimpiin tarpeisiin. Mikäli kuitenkin haluat jotain mallistostamme poikkeavaa, saat apua suunnittelupalvelultamme ja voimme räätälöidä sinun toiveidesi mukaisen pihavaraston.

Mökkeilijöiden toiveena on usein monipuolisuus, sekä tilan hyödyntäminen. Mikäli mökilläsi on tarvetta pihavarastolle ja ulkohuussikin kaipaisi uudistusta, tutustu Huussivarasto Villeen. Siinä yhdistyvät ulkokäymälä ja varastorakennus.

Țara pihavarastot

Pihavarastot ja puuvajat kotimaisena laatutyönä

Valmistamme pihavarastot, puuvajat sekä muut varastorakennukset kotimaisena laatutyönä Kaarinassa, Turun naapurissa. Yrityksemme toimialueeseen kuuluvat niin Turku, Helsinki ja Tampere kuin koko Suomi.

Mikä tekee Piispanristin Sahan pihavarastosta varman valinnan? Pihavarastojemme jokainen osa puuseinistä ikkunoihin ja kattomateriaaleihin on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten kotimaisesta laatupuusta, jotka sopivat Pohjolan vaihteleviin olosuhteisiin. Kestävään ulkovarastoon voitkin huoletta tallettaa talveksi niin pihakalusteet, leikkivälineet kuin vaikkapa polttopuut.

Haaveiletko uniikista pihavarastosta? Tutustu suunnittelupalveluumme ja hanki pihallesi juuri toiveidesi mukainen ulkovarasto!

Kattava valikoima ja joustava suunnittelupalvelu

Pihavarastoja löytyy valikoimastamme joka lähtöön. Tarpeen vaatiessa voidaan suunnitella sinulle pihavarasto räätälöidysti. Mikäli valikoimastamme ei siis löydy juuri sellaista kuin tarvitset, voit kysyä tarjousta räätälöidylle piharakennuspaketille. Pihavarastot ovat helppo pystyttää itse mutta tarvittaessa autamme pystytyksen kanssa. Asiakaspalvelumme on joustavaa ja nopea toimitus kuuluu jokaiseen tuotteeseen – kannattaa kuitenkin tiedustella toimitusaika erikseen.