Helppå-varasto 2×3,5

Helppå-malliston 7,7-neliöinen viistokattoinen yhden ikkunan malli, jonka toisessa päässä sijaitsee avoin katostila. Helposti koottava ja käytännöllinen yhdellä ikkunalla ja ovella varustettu varasto. Suorakaiteen muotoinen 2×3,5-metrinen piharakennus tarjoaa mukavasti suojaa sisätiloihin sijoitettaville tavaroille. Päätykatoksen alla voit säilyttää lisäksi ulkovarusteita sateelta suojassa.

Helppå-malliston valmiiksi sahatut ja höylätyt puuelementit kokoaa nopeasti ja vaivattomasti. Valmismalliston lisäksi voit tilata yksittäisiä Helppå-elementtejä, joita yhdistämällä rakennat omanlaisesi piharakennuksen. Helppå-malliston jokainen elementti saa sahausmenetelmämme ansiosta puun pintaa korostavan, yksilöllisen jäljen.

Piharakennukset kattavasti kotimaisesta valikoimasta

Kattava mallistomme pitää sisällään monipuolisesti kaikki piharakennukset. Jokainen tuotteemme on tilattavissa edullisesti ja nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. Kaikki mallimme ovat koottavissa omin voimin, mutta voit tilata meiltä myös avaimet käteen -palvelun ja pystytysapua. Helppå-malliston lisäksi valmisvalikoimastamme löytyy muitakin hyviä ratkaisuja. Muistathan, että voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä suunnittelupalvelustamme juuri sinulle sopivaa pakettia, jokainen piharakennuksemme on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan!