Helppå-malliston uusi tulokas on Helppå-Huussi. Lapekattoinen, modernin ilmeen käymälä on varustettu lukittavalla ovella ja kolmella ikkunalla, joten sisätiloissa on mukavan valoisaa. Rimoitettu, kevyen yleisilmeen omaava katososa soveltuu hyvän tuulettuvuutensa ansiosta mm. polttopuiden säilytykseen. Huussi toimitetaan suoralla lattialla, jos haluat muutosta jollekin kompostikäymälän valmiudelle, pyydä tarjousta!

Helppå-malliston valmistusmenetelmässä kaikki yksittäiset elementit saavat oman ainutlaatuisen pintansa. Sahauksessa syntyvä uniikki jälki korostaa myös Helppå-Huussissa jokaisen puun ainutlaatuista, omaa luontaista ilmettä!

Pyydä tarjous

Voit pyytää myös tarjouksen tuotteesta alla olevalla lomakkeella.

TUOTETIEDOT

Kuvaus

Kattava mallistomme pitää sisällään monipuolisesti huussien lisäksi myös muut piharakennukset. Jokainen tuotteemme on tilattavissa edullisesti ja nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. Kaikki mallimme ovat helposti omin voimin koottavissa. Helppå-Huussin lisäksi valmisvalikoimastamme löytyy muitakin hyviä ratkaisuja. Muistathan, että voit ottaa yhteyttä ja kysyä suunnittelupalvelustamme juuri sinulle sopivaa pakettia, jokainen piharakennuksemme on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan!

Tuotetiedot:

  • Pinta-ala:  3,8 m2
  • Leveys    254 cm
  • Syvyys   165,5 cm

Lisätiedot

Paino 610 kg (kilogramma)
Mitat 240 × 115 × 108 cm (senttimetri)
Tuotepaketti

Perustoimitus, Katemateriaali, Katemateriaali ja pellitys

Pyydä tarjous

Haluan että minuun otetaan yhteyttä *

Tuotteitamme