Huussi, puucee tai käymälä – ulkovessalla on monta nimeä

Meille kaikille niin tuttu paikka, vaikka monella eri nimellä sitä kutsummekin. Monipuolisuutta riittää myös puucee-mallistossamme, josta löytyy varmasti jokaiseen pihapiiriin sopiva vaihtoehto.

WC-mallimme on suunniteltu eri kompostointijärjestelmiin sopiviksi: Biolan, Green toilet, Kekkilä, Ekolet ja Ecoteco, sekä myös aivan perinteinen huussi löytyvät valikoimistamme. Puuceemme käyvät myös julkisiin tiloihin. Lisäksi huussin saa pihasaunan tai varaston yhteyteen – hanki siis tilansäästöä ja käytännöllisyyttä samassa paketissa!

Valikoimassamme olevat puuceet, ulkohuussit ja käymälät ovat räätälöitävissä toiveiden mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Millaiseen käyttöön puucee tulee?

Puuceen valinnassa kannattaa huomioida sen kapasiteetti: jos kesämökillä viihtyy koko suku, Tupla Puucee tai useampi erillinen puucee auttavat säilyttämään lomatunnelman leppoisana. Julkisiin kohteisiin suosittelemme ehdottomasti useampaa käymälää pitämään vessajonot kurissa. Jos pihapiirissä puolestaan ei ole liiemmin tilaa, huussi ja pihavarasto on kätevä yhdistää saman katon alle.