Helppåhuussi, katoksella

Helppå-malliston uusin tulokas on Helppå-Huussi. Lapekattoinen, modernin ilmeen käymälä on varustettu lukittavalla ovella ja kolmella ikkunalla, joten sisätiloissa on mukavan valoisaa. Rimoitettu, kevyen yleisilmeen omaava katososa soveltuu hyvän tuulettuvuutensa ansiosta mm. polttopuiden säilytykseen.

Puun uniikki ilme

Helppå-malliston valmistusmenetelmässä kaikki yksittäiset elementit saavat oman ainutlaatuisen pintansa. Sahauksessa syntyvä uniikki jälki korostaa myös Helppå-Huussissa jokaisen puun ainutlaatuista, omaa luontaista ilmettä!

Piharakennukset kattavasti kotimaisesta valikoimasta

Kattava mallistomme pitää sisällään monipuolisesti huussien lisäksi myös muut piharakennukset. Jokainen tuotteemme on tilattavissa edullisesti ja nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. Kaikki mallimme ovat helposti omin voimin koottavissa. Helppå-Huussin lisäksi valmisvalikoimastamme löytyy muitakin hyviä ratkaisuja. Muistathan, että voit ottaa yhteyttä ja kysyä suunnittelupalvelustamme juuri sinulle sopivaa pakettia, jokainen piharakennuksemme on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan!