Pihavarasto kotiisi, mökille tai mihin tahansa

Aina löytyy tavaraa jota ei juuri nyt tarvitse mutta haluat silti sen varastoida. Tähän tarkoitukseen pihavarasto on omiaan, sillä kaikelle tavaralle ei kodissasi koskaan ole riittävästi varastointitilaa. Meillä on laaja valmis mallisto eri ulkovarastoista, ja mikäli valikoimassamme ei ole juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ulkovarastoa on suunnittelupalvelumme apunasi. Kaikki valikoimamme pihavarastot ovat täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaisiksi.

Perheessä lapsia?

Lue lisää leikkimökeistämme jotka voitte hyödyntää myös sitten kun lapset ovat kasvaneet leikkimökki-iän yli.

Pihavarastot tarpeesi mukaan

Valikoimassamme on varastoja joka lähtöön, koska jokaisen asiakkaamme varastointitarpeet ovat erilaiset. Haluatpa sitten ulkovaraston puutarhatarvikkeitasi, ruohonleikkuriasi, moottoripyörääsi tai vaikka ulkokalusteitasi varten, pihavarastoissamme on sopiva malli tavallisimpiin tarpeisiin. Mikäli kuitenkin haluat jotain mallistostamme poikkeavaa, saat apua suunnittelupalvelultamme ja voimme räätälöidä sinun toiveidesi mukaisen pihavaraston.

Mökkeilijöiden toiveena on usein monipuolisuus, sekä tilan hyödyntäminen. Mikäli mökilläsi on tarvetta pihavarastolle ja ulkohuussikin kaipaisi uudistusta, tutustu Huussivarasto Villeen. Siinä yhdistyvät ulkokäymälä ja varastorakennus.