Helppå-malliston 9,6-neliöinen malli tarjoaa astetta enemmän säilytystilaa. Neliökulmion mallinen 3×3-metrinen varastorakennus toimitetaan pariovilla ja kahdella vaakamallisella ikkunalla. Leveiden pariovien ansiosta 3×3-malliin on helppoa tuoda sisälle isompiakin pihapiirin työkaluja ja koneita.

Pyydä tarjous

Voit pyytää myös tarjouksen tuotteesta alla olevalla lomakkeella.

TUOTETIEDOT

Kuvaus

Helppå-malliston valmiiksi sahatut ja höylätyt puuelementit kokoaa nopeasti ja vaivattomasti. Valmismalliston lisäksi voit tilata yksittäisiä Helppå-elementtejä, joita yhdistämällä rakennat omanlaisesi piharakennuksen. Helppå-malliston jokainen elementti saa sahausmenetelmämme ansiosta puun pintaa korostavan, yksilöllisen jäljen.

Piharakennukset kattavasti kotimaisesta valikoimasta

Kattava mallistomme pitää sisällään monipuolisesti kaikki piharakennukset. Jokainen tuotteemme on tilattavissa edullisesti ja nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. Kaikki mallimme ovat koottavissa omin voimin, mutta voit tilata meiltä myös avaimet käteen -palvelun ja pystytysapua. Helppå-malliston lisäksi valmisvalikoimastamme löytyy muitakin hyviä ratkaisuja. Muistathan, että voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä suunnittelupalvelustamme juuri sinulle sopivaa pakettia, jokainen piharakennuksemme on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan!

Tuotetiedot:

  • Pinta-ala 9,6m2
  • Leveys 315,6 cm
  • Syvyys 304 cm

Lisätiedot

Paino 940 kg (kilogramma)
Mitat 330 × 115 × 116 cm (senttimetri)
Tuotepaketti

Perustoimitus, Katemateriaali, Katemateriaali ja pellitys

Pyydä tarjous

Haluan että minuun otetaan yhteyttä *

Tuotteitamme