Helppå- Piharakennus Sointu

Helppå-malliston 3×6-metrinen ja 19,1-neliöinen mallimme on varsinainen tilaihme kaikkeen varastointiin! Lapekatolla varustettu suorakaiteen muotoinen varastorakennus on jaettu kahteen erilliseen tilaan, joissa molemmissa löytyy leveät pariovet ja lattiasta kattoon ulottuvat pystyikkunat. Erillisten sisäänkäyntien ansiosta rakennuksen käyttötarkoitus on muunneltavissa helposti ja nopeasti omien tarpeidesi mukaiseksi. Tässä pihavarastossa ei varmasti tila lopu kesken!

Helppå-malliston valmiiksi sahatut ja höylätyt puuelementit kokoaa nopeasti ja vaivattomasti. Valmismalliston lisäksi voit tilata yksittäisiä Helppå-elementtejä, joita yhdistämällä rakennat omanlaisesi piharakennuksen. Helppå-malliston jokainen elementti saa sahausmenetelmämme ansiosta puun pintaa korostavan, yksilöllisen jäljen.

Piharakennukset kattavasti kotimaisesta valikoimasta

Kattava mallistomme pitää sisällään monipuolisesti kaikki piharakennukset. Jokainen tuotteemme on tilattavissa edullisesti ja nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. Kaikki mallimme ovat koottavissa omin voimin, mutta voit tilata meiltä myös avaimet käteen -palvelun ja pystytysapua. Helppå-malliston lisäksi valmisvalikoimastamme löytyy muitakin hyviä ratkaisuja. Muistathan, että voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä suunnittelupalvelustamme juuri sinulle sopivaa pakettia, jokainen piharakennuksemme on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan!

Helppå- Pihavarasto Sointu