Helppå-varasto 4,5×2

Helppå-malliston uusin tulokkaamme tarjoaa 4,5×2-metrisen runkonsa sisään monipuolisesti eri varastotiloja. Kaikkiaan 9-neliöinen suorakaiteen muotoinen mallimme on jaettu kolmeen tilaan, joista molemmat päädyt ovat avonaisia. Siisitisti rimoitetut päädyt tarjoavat paikan niin roskakatokselle kuin esim. pyörien ja muiden ulkona säilytettävien tavaroiden suojaisaan varastointiin. Lapekattoisen rakennuksen keskellä on vielä ovella ja ikkunalla varustettu sisätila, jonne saat lukolliseen säilöön lisää tavaraa.

Helppå-malliston valmiiksi sahatut ja höylätyt puuelementit kokoaa nopeasti ja vaivattomasti. Valmismalliston lisäksi voit tilata yksittäisiä Helppå-elementtejä, joita yhdistämällä rakennat omanlaisesi piharakennuksen. Helppå-malliston jokainen elementti saa sahausmenetelmämme ansiosta puun pintaa korostavan, yksilöllisen jäljen.

Piharakennukset kattavasti kotimaisesta valikoimasta

Kattava mallistomme pitää sisällään monipuolisesti kaikki piharakennukset. Jokainen tuotteemme on tilattavissa edullisesti ja nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. Kaikki mallimme ovat koottavissa omin voimin, mutta voit tilata meiltä myös avaimet käteen -palvelun ja pystytysapua. Helppå-malliston lisäksi valmisvalikoimastamme löytyy muitakin hyviä ratkaisuja. Muistathan, että voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä suunnittelupalvelustamme juuri sinulle sopivaa pakettia, jokainen piharakennuksemme on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan!